درمان؛حلقه اتصال

(427 كلمه مجموعاً در اين متن موجود است)
(182 بار خوانده شده است)  صفحه مناسب براي چاپگر [1]

ايرانيان دوست داريم حتا دور از ميهن؛
درمان؛حلقه اتصال
86/5/16

احسان مهرابي
سالياني است كه ايرانيان خارج از كشور تبديل به واژه‌اي دوست داشتني شده و با از بين رفتن برخي تصورات پيشين آنان نيز دربرنامه‌ريزي‌هاي كشور لحاظ شده و به كمك گرفته مي‌شوند.حضور بيش از 3 ميليون ايراني و ايراني تبار در كشورهاي مختلف جهان، تنوع و تعدد مسائل آنان، سرمايه‌هاي علمي، مالي، فرهنگي و توانايي‌هاي آنان در عرصه بين‌المللي و داخلي كشورها در زمينه‌هاي سياسي، اقتصادي، اجتماعي و حفظ هويت فرهنگي آنان سازماني را مي‌طلبيد كه در سطح ملي كارايي مناسب براي زمينه‌سازي مشاركت ايرانيان مهاجر در فرآيند توسعه پايدار كشور را داشته باشد.نامه وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به وزير امور خارجه درباره تسهيل سرمايه‌گذاري ايرانيان خارج از كشور در امر سلامت و خصوصا ايجاد مراكز و موسسات پزشكي و پيراپزشكي بين‌المللي با هدف جذب گردشگران سلامت چراغ سبزي به ايرانيان خارج از كشور است.منافع اين سرمايه گذاري البته مي‌تواند دو طرفه باشد.اين سرمايه‌گذاري مي‌تواند براي پزشكان متخصص ايراني در سراسرجهان كه برخي از آنها از قديم الايام زماني را به هموطنان خود اختصاص داده و براي معالجه بيماران به كشور مي‌آمدند، خدمت رساني را تسهيل ‌كند و منافع مادي اين خدمت را نيز بيشتر نصيب آنان كند.
از سوي ديگر اين سرمايه‌گذاري مي‌تواند براي مردم ايران نيز منافعي چند وجهي داشته باشد. آنان علاوه بر استفاده از معالجه پزشكان متخصص و هموطن خود مجبور نيستند به سفري اجباري براي درمان تن دهند.بخشي كه در اين ميان شايد بيشتر مقبول دست اندركاران گردشگري كشور قرار گيرد حضور ايرانيان خارج از كشور در امر گردشگري سلامت است.متخصصان ايراني خارج از كشور مهمترين ابزار فعاليت در امر گردشگري سلامت را دارا هستند.مهمترين ابزاري كه ايرانيان خارج از كشور به نسبت ايرانيان داخل كشور بيشتر از آن بهره‌مند هستند ابزار تبليغات است.
ايرانيان خارج از كشور طبيعتا بيشتر با ويژگي‌هاي بازار كشورهايي كه مي‌توانند براي جذب گردشگران سلامت مورد نظر ايران باشند آشنايي دارند و به دليل حضور در آن كشورها مي‌توانند تبليغات موثرتري را داشته باشند.متخصصان پزشكي ايراني به دليل شناختي كه از بيماران خود و قابليت‌هاي ايران در امر گردشگري سلامت دارند مي‌توانند مناسب‌ترين تجويز را براي بيمارن خود و گردشگران سلامت داشته باشند.چنانچه اين نامه وزير بهداشت جدي نگاشته شده باشد و از سوي ايرانيان خارج كشور نيز جدي گرفته شود مي‌تواند گردشگري سلامت ايران را رونق بخشد و ايرانيان را نيز از توان فرزندان متخصص خود بهره‌مند كند.اگر اين دعوت‌ها به نتيجه برسد و در نيمه راه نماند ايرانيان خارج از كشور سلامت و گردشگري سلامت را براي هموطنان خود سوغات خواهند آورد.



  
[ بازگشت به ایران شناسی [2] | صفحه اصلي بخش ها [3] ]
Links
  [1] http://tafahomnews.com/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=2186&allpages=1&theme=Printer
  [2] http://tafahomnews.com/index.php?name=Sections&req=listarticles&secid=14
  [3] http://tafahomnews.com/index.php?name=Sections&listsections